Нашата сладка история започва преди повече от 10 години в полите на Родопите, в град Кричим, където сме добре познати със собствено производство торти, сладкиши и печива по рецепти на нашите майки и баби.

“Политерапия” е наистина сбъдната мечта за усмихнатата собственичка Поли! Тя обединява страстта си към книгите и любовта към всичко, което прави и с невероятен стил създава малкото кокетно бижу “Политерапия”, в самия център на град Пловдив. Елегантният бароков стил и обзавеждане, придават стил и характер на пространството и са истински финален щрих към всеки детайл. Поли подбира всеки един елемент, всяка една мебел, всеки един изящен порцелан  в тон с грижата и за най-малката подробност.


В сладкарницата “забъркват” както автентични рецепти от ориента, така и подбрани бутикови десерти за всеки вкус.  Освен да се подсладите, можете да закусите със солени изкушения - соленки, банички с домашни кори, солени мъфини или да поръчате за своя празник у дома прясно изпечени пити с масло, тутманици, домашна къпана баница и пататник.

“Черешката на тортите” са ориенталските десерти, направени по автентични рецепти. Тук можете да се насладите на истинско изкушение за небцето - татлия, шекерпаре, баклава, толумбички, трилече, еклери, кадаиф, грис халва, Лакомства, които сякаш ухаят на домашен уют.

Ако не разполагате с време да бъдете наши гости, поръчайте за вкъщи. Потърсете ни на телефон 0897868416 и разгледайте нашето богато меню на
https://www.politerapia.bg/

За няколкото месеца, в които се подвизава в Пловдив, сладкарницата намери верни приятели и клиенти. В “Политерапия” Ви очаква топла усмивка, витрина, отрупана с изкусителни десерти, и приветлива обстановка! Ако искате да вкусите сладката страна на живота, да се вдъхновите с книга и чаша ароматно кафе Ришар, заповядайте в “Политерапия”

Сладкарница - Читалня “Политерапия”
Адрес: ул. Златарска №10, Капана (до Паркинга на Халите), Пловдив
Телефон:0897868416
Вход: Усмивка :)

Снимки от нашите социални мрежи